€ 156,96

Beschikbaarheid: Op voorraad

Pittig Belegen Kaas uit WestBeemster 16 Kilo

Schrijf de eerste review van dit product

Pittig Belegen Kaas uit WestBeemster 16 Kilo

Beschrijving

Deze pittig belegen WestBeemster kaas is echt een genot om van te snoepen.
Kwalitatief de beste kaas op nederlandse bodem.

Deze kaas is 5 maanden natuur gerijpt.

Ingredienten:
Vetgehalte 48+, gepasteuriseerde koemelk, zout, natriumnitraat, zuursel, stremsel, annatto, vitamines A, B en D.

Alle hele kazen zijn inclusief 10 % korting.

Deze hollandse WestBeemster kaas is uitermate geschikt voor het verzenden per post.

Eenvoudig online pittig kaas kopen bij www.megakaas.nl


Mexicaanse kaassoep met kruidige broodstengels

Ingrediënten
4 sneden maïsvloerbrood
600 g tomaten, in stukjes
4 eetlepels olie
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
200 g pittig belegen kaas, geraspt
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, gesnipperd
1 eetlepel jalapeñopeper reepjes (uit pot) of 1 rode peper, in reepjes
1 blikje maïs (netto 150 g)
500 ml kippenbouillon
150 ml melk
2 eetlepels verse koriander, fijngehakt

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pureer de tomaten in de keukenmachine. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de helft van de tomatenpuree met de Mexicaanse kruiden tot een dikke saus ontstaat. Snijd eventueel de korstjes van het brood. Snijd de sneetjes brood in de lengte in repen van ca. 2 cm breed en rol ze in de lengte uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk de repen dun met de tomatensaus. Strooi er 50 g kaas over. Rooster de broodstengels in de oven in ca. 15-20 minuten tot ze droog en knapperig zijn.
Verhit de rest van de olie in een soeppan en fruit de ui, knoflook, peper en maïs even aan. Bak de rest van de tomatensaus en de gepureerde tomaten even mee en voeg dan de bouillon en melk toe. Laat de soep ca. 10 minuten zachtjes koken. Roer er 100 g kaas door en laat de kaas al roerende smelten. Voeg Mexicaanse kruiden naar smaak toe. Verdeel de rest van de kaas over 4 soepkommen en schep de hete soep erop. Strooi de koriander erover en geef de broodstengels erbij.

Bereidingstijd: 30 minuten

Klantenreviews

No reviews yet

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register